Автоматизація відеодокументування переміщень об’єкта для вирішення задач правоохоронних органів - Мордвинцев, М. В.; Mordvyntsev, M. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-7674-3164; Хлєстков, О. В.; Khliestkov, O. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8777-8269; Ницюк, С. П.; Nytsiuk, S. P.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8251-642X (Застосування інформаційних технологій у підготовці та діяльності сил охорони правопорядку : зб. тез доп. міжнар. наук.-практ. конф. ( м. Харків, 15 берез. 2019 р.). – Харків : НАНГУ, 2019. – С. 135-136, 2019)
Розглядаються перспективи створення та використання системи відеодокументування переміщень об'єкта для вирішення задач правоохоронних органів з використанням системи геолокації GSM оператора та GPS навігації.

The prospects of creating and using a video documentation system for moving objects for solving the problems of law enforcement bodies using the GSM geolocation system operator and GPS navigation are considered.

Рассматриваются перспективы создания и использования системы видеодокументирования перемещений объекта для решения задач правоохранительных органов с использованием системы геолокации GSM оператора и GPS навигации.
Мордвинцев М. В. Автоматизація відеодокументування переміщень об’єкта для вирішення задач правоохоронних органів / М. В. Мордвинцев, О. В. Хлєстков, С. П. Ницюк // Застосування інформаційних технологій у підготовці та діяльності сил охорони правопорядку : зб. тез доп. міжнар. наук.-практ. конф. ( м. Харків, 15 берез. 2019 р.) / МВС України, Харк. Нац. акад. Нац. гвардії України. – Харків : НАНГУ, 2019. – С. 135-136.
Keywords: відеоспостереження; відеодокументування; фіксація переміщень; системи геолокації; видеонаблюдение; видеодокументирование; фиксация перемещений; системы геолокации; video surveillance; video documentation; motion capture; geolocation system; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; системи автоматичного створення відеозвітів; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина