Національна поліція України: проблеми становлення та перспективи розвитку - ХНУВС; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків: ХНУВС, 2015. – 192 с., 2015)
У збірці матеріалів конференції знайшли відображення наукові розробки курсантів та слухачів магістратури Харківського національного університету внутрішніх справ присвячені розкриттю проблем, що стосуються становлення та розвитку Національної поліції України.

Scientific considerations of cadets and attendees of master’s course of Kharkiv National University of Internal Affairs, devoted to settlement of issues attributable to formation and development of National police of Ukraine are represented in the collection of materials.

В сборнике материалов конференции нашли отражение научные разработки курсантов и слушателей магистратуры   Харьковского национального университета внутренних дел   посвященные раскрытию проблем, касающихся становления и развития Национальной полиции Украины.
зб. матеріалів наук.- практ. конф. курсантів та студентів
Національна поліція України: проблеми становлення та перспективи розвитку : зб. матеріалів наук.- практ. конф. курсантів та студентів (м. Харків, 10 груд. 2015 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2015. – 192 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Україна. Ukraine. Украина; поліція; полиция; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; police; Internal Affairs Agencies; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины