Готовність до інноваційної діяльності в контексті професійної підготовки слідчих - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1999-9956; ResearcherID: B-9071-2018 (Актуальні питання досудового розслідування та тенденції розвитку криміналістичної методики : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 21 листоп. 2018 р.). – Харків: ХНУВС, 2018. – С. 14-16, 2018)
Підкреслено, що формування певних характеристик у слідчих у процесі професійної підготовки, в тому числі формування здатності до інноваційної діяльності, мають особливу актуальність. Зазначені питання підлягають подальшому дослідженню та науковому вивченню.

It is emphasized that the formation of certain characteristics of investigators in the process of professional training, including the formation of the ability to innovate, are of particular relevance. These issues are subject to further research and scientific study.

Подчеркнуто, что формирование определенных характеристик у следователей в процессе профессиональной подготовки, в том числе формирование способности к инновационной деятельности, имеют особую актуальность. Указанные вопросы подлежат дальнейшему исследованию и научному изучению.
Швець, Д. В. Готовність до інноваційної діяльності в контексті професійної підготовки слідчих / Дмитро Володимирович Швець // Актуальні питання досудового розслідування та тенденції розвитку криміналістичної методики : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 21 листоп. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 14-16.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронні органи; правоохоронці; інноваційна діяльність; готовність до інноваційної діяльності; слідчий; правоохранительные органы; правоохранители; инновационная деятельность; готовность к инновационной деятельности; следователь; law enforcement agencies; law enforcement officers; innovative activities; investigator