Окремі питання діяльності Експертної служби МВС України - Галкіна, О. М.; Halkina, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9095-9463 (Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : матеріали Х Міжнар. наук-практ. конф. (м. Суми, 20-21 трав. 2017 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2017. – С. 129 - 131, 2017)
Зазначено, що включення Експертної служби до складу Національної поліції підвищило б ефективність досудового розслідування, оскільки, як свідчить практика, інспекторів-криміналістів, які виїжджають на місце злочину, на сьогоднішній день катастрофічно не вистачає.

It is noted that the inclusion of the Expert Service in the National Police would increase the effectiveness of the pre-trial investigation, since, as practice shows, there is a catastrophic shortage of forensic inspectors who go to the crime scene today.

Отмечено, что включение Экспертной службы в состав Национальной полиции повысило бы эффективность досудебного расследования, поскольку, как свидетельствует практика, выезжающих на место преступления инспекторов-криминалистов на сегодняшний день катастрофически не хватает.
Галкіна О. М. Окремі питання діяльності Експертної служби МВС України / О. М. Галкіна // Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : матеріали Х Міжнар. наук-практ. конф. (м. Суми, 20-21 трав. 2017 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ,Сумська філія Харк. нац. ун-ту внутр. справ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2017. – С. 129-131.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Експертна служба МВС України; Экспертная служба МВД Украины; Expert service of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine