Деякі питання щодо правовідносин, пов'язаних з процедурою банкрутства - Прокопенко, А. В.; Prokopenko, A. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 378-385, 2002)
Розглянуто деякі дії засновників, власників, а також службових осіб суб'єктів господарської діяльності, і громадян-суб'єктів підприємницької діяльності, що передують або мають місце під час процедури банкрутства, і підпадають під дії ряду норм кримінального законодавства України, а також склади вказаних злочинів. Some actions of founders, owners and officials of business entities, and citizens-business entities that precede or take place during the bankruptcy procedure and fall under a number of rules of criminal law of Ukraine, as well as the composition of these crimes . Рассмотрены некоторые действия учредителей, владельцев, а также должностных лиц субъектов хозяйственной деятельности, и граждан-субъектов предпринимательской деятельности, предшествующие или имеющие место во время процедуры банкротства, и подпадают под действия ряда норм уголовного законодательства Украины, а также составы указанных преступлений .
Some questions regarding the legal relationship related to the bankruptcy procedure
Некоторые вопросы относительно правоотношений, связанных с процедурой банкротства
Прокопенко, А. В. Деякі питання щодо правовідносин, пов'язаних з процедурою банкрутства / А. В. Прокопенко // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 378-385.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; банкрутство; банкротство; bankruptcy; злочини, пов’язані з банкрутством; преступления, связанные с банкротством; crimes connected to bankruptcy; правовідносини; правоотношения; legal relations