Громадський контроль за діяльністю органів Національної поліції як один із чинників запобігання корупції - Шатрава, С. О.; Shatrava, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7072-961X (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р). – Харків, 2016. – С. 370-374, 2016)
Одним із найбільш важливих завдань становлення Національної поліції України є покращення стосунків поліції з населенням, забезпечення їх партнерського характеру, оскільки ефективність роботи правоохоронного органу значною мірою залежить від активної позиції самих громадян.

One of the most important tasks of the formation of the National Police of Ukraine is the improvement of police relations with the population, ensuring their partnership character, since the effectiveness of the law enforcement body largely depends on the active position of the citizens themselves.

Одна из наиболее важных задач становления Национальной полиции Украины - улучшение отношений полиции с населением, обеспечение их партнерского характера, поскольку эффективность работы правоохранительного органа в значительной степени зависит от активной позиции самих граждан.
Шатрава, С. О. Громадський контроль за діяльністю органів Національної поліції як один із чинників запобігання корупції / Шатрава С. О. // // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 370-374.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; корупція; коррупция; corruption; громадський контроль; общественный контроль; public control