Принципи правового забезпечення фінансової безпеки держави - Бурдін, М. Ю.; Burdin, M. Yu.; Mykhailo Burdin (Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 25-28, 2022)
Окреслено принципи правового забезпечення фінансової безпеки держави як систему передбачених законодавством основоположних засад забезпечення захищеності національних фінансових інтересів від реальних і потенційних загроз як зовнішнього, так і внутрішнього походження. The principles of legal support of financial security of the state as a system of basic principles provided by the legislation of protection of national financial interests from real and potential threats of both external and internal origin are outlined. Обозначены принципы правового обеспечения финансовой безопасности государства как система предусмотренных законодательством основополагающих основ обеспечения защищенности национальных финансовых интересов от реальных и потенциальных
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Економіка. Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономика. Экономические науки. Экономическая безопасность; фінансова безпека держави; финансовая безопасность государства; financial security of the state; правове забезпечення; правовое обеспечение; legal support; принципи; принципы; principles; національна безпека; национальная безопасность; national security