Правове регулювання участі України в миротворчих операціях ООН - Бандурка, О. М.; Bandurka, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0240-5517; Мещерякова, О. В.; Meshcheriakova, O. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 65-74, 2011)
Проаналізовано нормативні засади участі України в миротворчих операціях 00Н. Наголошено на необхідності їх розгляду на міжнародному та національному рівнях. Подано класифікацію національного законодавства у сфері участі України в миротворчих операціях на загальне і спеціальне. Regulatory bases of participation of Ukraine in peacekeeping operations of the United Nations are analysed. The attention to necessities of their consideration at the international and national levels is focused. Classification of the national legislation in sphere of participation of Ukraine in peacekeeping operations in general and special is presented. Проанализированы нормативные основы участия Украины в миротворческих операциях ООН. Акцентировано внимание на необходимости их рассмотрения на международном и национальном уровнях. Представлена классификация национального законодательства в сфере участия Украины в миротворческих операциях на общее и специальное.
Legal regulation of Ukraine’s participation in UN peacekeeping operations
Правовое регулирование участия Украины в миротворческих операциях ООН
Бандурка, О. М. Правове регулювання участі України в миротворчих операціях ООН / О. М. Бандурка, О. В. Мещерякова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 65-74.
Keywords: Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; миротворча діяльність; миротворческая деятельность; peacemaking activity; миротворчі операції; миротворческие операции; peacekeeping operations; ООН; Організація Об'єднаних Націй; Организация Объединенных Наций; UN; законодавство; законодательство; legislation; класифікація; классификация; classification; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation