Аналіз дослідження фактів знищення інформації на цифрових носіях - Можаєв, О. О.; Mozhaiev, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1412-2696; Якименко, І. В.; Yakymenko, I. V. (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2022 р.). – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 35-36, 2022)
Одним із основних завдань, що вирішуються в межах комп’ютерно-технічної експертизи, є встановлення фактів знищення інформації.

One of the main tasks solved within the framework of computer and technical expertise is establishing the facts of information destruction.

Одна из основных задач, решаемых в рамках компьютерно-технической экспертизы, - установление фактов уничтожения информации.
Можаєв, О. О. Аналіз дослідження фактів знищення інформації на цифрових носіях / Можаєв Олександр Олександрович, Якименко Ігор В’ячеславович // Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 27 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека» ; Координатор проектів ОБСЄ в Україні. – Харків: ХНУВС, 2022. – С. 35-36.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; знищення інформації на цифрових носіях; цифрова інформація; комп’ютерно-технічна експертиза; дослідження фактів знищення інформації на цифрових носіях; цифровая информация; компьютерно-техническая экспертиза; digital information; computer and technical expertise; destruction of information on digital media