Договір емфітевизу у системі земельного права - Волвенко, К. О.; Volvenko, K. O.; Шуміло, О. М.; Shumilo, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0506-4631 (Об’єднанi наукою: перспективи міждисциплінарних досліджень: матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених (к. Київ, 12-13 листоп. 2020 р.). – Київ, 2020. – С. 24-27, 2020)
Проаналізовано правова природа договору емфітевзису, розглянуто становлення цього інституту. The legal nature of the emphyteusis agreement is analyzed, the formation of this institution is considered. Проанализирована правовая природа договора эмфитевзиса, рассмотрено становление этого института.
Волвенко, К. О. Договір емфітевизу у системі земельного права / Волвенко К. О., Шуміло О. М. // Об’єднанi наукою: перспективи міждисциплінарних досліджень: матеріали VII Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих вчених (к. Київ, 12-13 листоп. 2020 р.) / Київ. нац. ун-т iменi Тараса Шевченка, Рада молод. вчених, Студент. парламент, Наук. парк., Наук. товариство студентів та аспірантів. – Київ, 2020. – С. 24-27.
Keywords: Земельне право. Аграрне право. Land Law. Agrarian Law. Земельное право. Аграрное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; емфітевзис; эмфитевзис; emphyteusis; договір емфітевзису; договор эмфитевзиса; emphyteusis agreement; користування земельною ділянкою; пользования земельным участком; use of land