Пропозиція укласти цивільно-правовий договір - Мороз, О. В.; Moroz, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4154-1826 (Право та інновації. – 2019. – № 2 (26). – С. 83-88, 2019)
Проаналізовано пропозицію укладення цивільно-правового договору. Визначено характерні ознаки оферти. Вказано на те, що пропозиція укласти договір повинна містити вказівку на всі істотні умови майбутнього договору. Зазначено, що оферта підтверджує намір оферента вважати себе зобов’язаним за договором у разі її прийняття. Досліджено таку ознаку оферти, як її адресність. Визначено строк, протягом якого оферент зв’язаний своєю пропозицією про укладення договору.

The proposal for concluding a civil law contract is analyzed. The characteristic features of the offer are determined. It is indicated that the proposal to enter into a contract must contain an indication of all the essential terms of the future contract. It is stated that the offer confirms the intention of the bidder to consider itself obliged under the contract in case of its acceptance. Such a feature of the offer as its targeting has been studied. The period during which the bidder is bound by his proposal to conclude the contract is defined.

Проанализировано предложение заключения гражданско-правового договора. Определены характерные признаки оферты. Указано на то, что предложение заключить договор должно содержать указание на все существенные условия будущего договора. Указано, что оферта подтверждает намерение оферента считать себя обязанным по договору в случае его принятия. Исследован такой признак оферты, как ее адресность. Определен срок, в течение которого оферент связан своим предложением о заключении договора.
The essential terms of a civil law contract
Предложение заключить гражданско-правовой договор
Мороз, О. В. Пропозиція укласти цивільно-правовий договір / Мороз О. В. // Право та інновації. – 2019. – № 2 (26). – С. 83-88.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; договір; договор; contract; цивільно-правовий договір; гражданско-правовой договор; civil contract; укладення договору; заключение договора; signing a contract; оферта; offer