Правове регулювання реалізації права на працю працівниками, які працюють у роботодавців-фізичних осіб - Василько, І. В.; Vasilko, I. V. (Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Юрид. науки. – 2015. – Вип. 4, т. 2. – С. 7-10, 2015)
У статті наголошено на особливому значенні правового регулювання реалізації права на працю працівниками, які працюють у роботодавців-фізичних осіб. У зв’язку із цим досліджена велика кількість нормативно-правових актів різної юридичної сили, що регулюють відносини в цій сфері.

The article highlighted the special significance of the legal regulation of the the right to work by employees working for employers of individuals. In this connection investigated a large number of legal acts of different legal force, regulating relations in this area.

В статье отмечено особое значение правового регулирования реализации права на труд работниками, работающими у работодателей-физических лиц. В связи с этим исследовано большое количество нормативно-правовых актов различной юридической силы, которые регулируют отношения в данной сфере.
Legal regulation of the right to work by employees who work for employers-individuals
Василько І. В. Правове регулювання реалізації права на працю працівниками, які працюють у роботодавців – фізичних осіб / І. В. Василько // Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Юрид. науки. – 2015. – Вип. 4, т. 2. – С. 7-10.
Keywords: нормативно-правові акти; кодифікація; право на працю; працівники; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; legal act; codification; Україна. Ukraine. Украина; employee; right to work; нормативно-правовые акты; кодификация; кодекс; право на труд; работники