Деякі питання класифікації норм, що регулюють діяльність керівництва районних, обласних рад - Ващенко, О. М.; Vashchenko, O. M. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 265-274, 2004)
Розглянуто питання класифікації норм, що регулюють діяльність керівництва районних та обласних рад. Рассмотрены вопросы классификации норм, регулирующих деятельность руководства районных и областных советов. The questions of classification of norms regulating the activity of the leadership of district and regional councils are considered.
Ващенко, О. М. Деякі питання класифікації норм, що регулюють діяльність керівництва районних, обласних рад / О. М. Ващенко // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 265-274.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; класифікація норм; діяльність керівництва районних рад; діяльність керівництва областних рад; классификация норм; деятельность руководства районных советов; діяльність керівництва областних рад; classification of norms; класифікація правових основ; classification of legal bases; классификация правовых основ; місцеве самоврядування; местное самоуправление; Local Government; управлінські повноваження; managerial powers; управленческие полномочия; Конституція України; Конституция Украины; Constitution of Ukraine