Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків : ХНУВС, 2018. - 297 с., 2018)
У збірнику близько 100 авторів з різних регіонів України розглянули актуальні питання професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України, особливу увагу приділили проблемам соціально-психологічного забезпечення правоохоронної діяльності в сучасних умовах. Дано низку пропозицій щодо вдосконалення психологічної роботи в правоохоронних органах.

More than 100 authors of the collection from different regions of Ukraine discussed the topical issues of professional education and patriotic education of the personnel of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine, special attention was paid to the issues of social and psychological support of law enforcement activity in the modern world. A number of propositions for improving psychological work within law enforcement agencies has been provided.

В сборнике более 100 авторов из разных регионов Украины рассмотрели актуальные вопросы профессионального образования и патриотического воспитание персонала системы МВД Украины, особое внимание уделили проблемам социально-психологического обеспечения правоохранительной деятельности в современных условиях. Предоставлен ряд предложений по совершенствованию психологической работы в правоохранительных органах.
Тези доповідей науково-практичної конференції
Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. –Харків, 2018. – 297 с.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; патріотичне виховання; національно-патріотичне виховання; патриотическое воспитание; национально-патриотическое воспитание; вищі навчальні заклади Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher educational establishments within the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; patriotic education; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; полиция; police; професійна підготовка; профессиональная подготовка; professional training; курсанти; курсанты; cadets; психологічне забезпечення; психологическое обеспечение; psychological support; зона АТО; ATO-zone; стрес; стресс; антитерористична операція; антитеррористическая операция; antiterrorist operation; Національна гвардія України; Национальная гвардия Украины; National Guard of Ukraine; особистість; личность; попередження злочинів