Питання запобігання злочинам проти працівників ОВС - Гладкова, Є. О.; Gladkova, Ye. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4621-1738; ResearcherID: I-7032-2016 (Форум права. – 2012. – № 2. – С. 113–119, 2012)
Розглянуто проблеми запобігання злочинам проти працівників органів внутрішніх справ.

To problems of prevention of crimes against employees of Internal Affairs is devoted.

Рассмотрены проблемы предотвращения преступлений против сотрудников внутренних дел.
Вопросы предотвращения преступлений против сотрудников ОВД
Issues of Prevention of Crimes against Police Officers
Гладкова, Є. О. Питання запобігання злочинам проти працівників ОВС [Електронний ресурс] / Є. О. Гладкова // Форум права. – 2012. – № 2. – С. 113–119 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2012-2/12geoppo.pdf
Гладкова Є. О. "Питання запобігання злочинам проти працівників ОВС." Форум права 2 (2012): 113-119.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; працівники ОВС; сотрудники ОВД; запобігання злочинам; предупреждение преступлений; police officers