Методологія обліку валових доходів - Дядін, А. С.; Diadin, A. S.; Демченко, В. О.; Demchenko, V. O. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 1 груд. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 98-99, 2023)
Зазначено, що визначення дати валових доходів є важливою складовою бухгалтерського обліку та оподаткування. Аналіз і удосконалення методів визначення цієї дати може допомогти підприємствам ефективніше управляти своєю прибутковістю, а також враховувати зміни в законодавстві та стандартах бухгалтерського обліку.

It is noted that determining the date of gross income is an important component of accounting and taxation. Analyzing and improving methods for determining this date can help businesses manage their profitability more effectively, as well as take into account changes in legislation and accounting standards.

Указано, что определение даты валовых доходов является важной составляющей бухгалтерского учета и налогообложения. Анализ и усовершенствование методов определения этой даты может помочь предприятиям более эффективно управлять своей доходностью, а также учитывать изменения в законодательстве и стандартах бухгалтерского учета.
Keywords: бухгалтерський облік; accounting; бухгалтерский учет; валовий дохід; gross income; валовый доход; дата валових доходів; date of gross receipts; дата валовых доходов