Розслідування умисних вбивств з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості: шляхи вдосконалення та оптимізації - Галагуря, Є. Л.; Halahuria, Ye. L. (Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Юридичні науки. - 2017. - Вип. 3, т. 2. - С. 120-123, 2017)
Стаття присвячена дослідженню питань щодо розслідування слідчим умисних вбивств з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості. Акцентується увага на використані криміналістичної характеристики у підвищенні результативності розслідування дослідженої категорії.

The article investigates issues concerning investigations investigating murders for reasons of race, national or religious intolerance. Attention is focused on forensic characteristics used in improving the efficiency of investigation explored category.

Статья посвящена исследованию вопросов по расследованию следователем умышленных убийств по мотивам расовой, национальной или религиозной нетерпимости. Акцентируется внимание на использовании криминалистической характеристики для повышения результативности расследования исследованной категории.
Investigation murder for reasons of race, national or religious intolerance: ways improvement and optimization
Keywords: розслідування умисних вбивств; вбивство з мотивів расової, національної чи релігійної нетерпимості; слідчий; криміналістична характеристика; кримінальне провадження; investigation of intentional homicides; murder on the grounds of racial, ethnic or religious intolerance; investigator; forensic characteristics; criminal proceedings; расследование умышленных убийств; убийство по мотивам расовой, национальной или религиозной нетерпимости; следователь; криминалистическая характеристика; уголовное производство