Необхідність вдосконалення проведення організаційних заходів при здійсненні охорони публічного порядку як однієї із форм управлінської діяльності - Голуб, М. В.; Holub, M. V.; ORCID: https://orсid.org/0000-0002-5257-081X (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 62-66, 2016)
Наголошено на необхідності вдосконалення організаційних форм управлінської діяльності правоохоронними підрозділами, у тому числі і Національною поліцією, задіяними для забезпечення охорони громадського порядку та публічної безпеки. Наведено приклади застосування деяких організаційних форм управління силами та засобами, які здійснюють заходи щодо охорони правопорядку на вулицях та інших громадських місцях.

Attention is focused on the need to improve the organizational forms of management activities by law enforcement units, including the National Police, involved in ensuring the protection of public order and public safety. Examples of the application of some organizational forms of command and control of forces and means that carry out law enforcement measures on the streets and other public places are given.

Акцентировано внимание на необходимости совершенствования организационных форм управленческой деятельности правоохранительными подразделениями, в том числе и Национальной полицией, задействованными для обеспечения охраны публичного порядка и публичной безопасности. Приведены примеры применения некоторых организационных форм управления силами и средствами, которые осуществляют мероприятия по охране правопорядка на улицах и других публичных местах.
Голуб, М. В. Необхідність вдосконалення проведення організаційних заходів при здійсненні охорони публічного порядку як однієї із форм управлінської діяльності / Голуб М. В. // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 62-66.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правоохоронні органи; управлінська діяльність; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; охорона громадського порядку; громадський порядок; публічна безпека; публічний порядок; management activity; law enforcement agencies; public safety; public order; публичная безопасность; публичный порядок; правоохранительные органы; управленческая деятельность