Деякі проблеми законодавчої регламентації відносин зайнятості та працевлаштування - Мельник, К. Ю. (Правові, економічні та організаційні засади реалізації державної політики зайнятості: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. — Львів: Український центр соціально-правових досліджень, 2016. — С. 7—9, 2016)
У роботі здійснено аналіз положень та норм Закону України «Про зайнятість населення». Дано визначення поняттям зайнятості та працевлаштування. The article analyzes the provisions and norms of the Law of Ukraine "On Employment of the Population". The article contains definitions of employment. В работе проведен анализ положений и норм Закона Украины «О занятости населения». Дано определение понятиям занятости и трудоустройства.
Мельник К. Ю. Деякі проблеми законодавчої регламентації відносин зайнятості та працевлаштування // Правові, економічні та організаційні засади реалізації державної політики зайнятості: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. — Львів: Український центр соціально-правових досліджень, 2016. — С. 7—9
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; працівник; employee; трудова зайнятість; працевлаштування; трудовая занятость; трудоустройство; labor activities