Стратегії подолання стресових ситуацій майбутніх правоохоронців у контексті прогностичної компетентності - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1999-9956; ResearcherID: B-9071-2018 (Актуальні питання теорії та практики психолого-педагогічної підготовки фахівців в умовах сучасного освітнього простору: матеріали ІІІ наук.-практ. конф. (м. Харків, 21 квіт. 2017 р.). – Харків : ХДАФК, 2017. – С. 199-203, 2017)
Визначаються особливості стратегії подолання стресових ситуацій майбутніх правоохоронців у контексті прогностичної компетентності.

The features of the strategy to overcome stressful situations of future law enforcement officers in the context of predictive competence are determined.

Определяются особенности стратегии преодоления стрессовых ситуаций будущих правоохранителей в контексте прогностической компетентности.
Швець, Д. В. Стратегії подолання стресових ситуацій майбутніх правоохоронців у контексті прогностичної компетентності / Д. В. Швець // Актуальні питання теорії та практики психолого-педагогічної підготовки фахівців в умовах сучасного освітнього простору: матеріали ІІІ наук.-практ. конф. (м. Харків, 21 квіт. 2017 р.) / Харк. держ. акад. фіз. культури. – Харків : ХДАФК, 2017. – С. 199-203.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; поліція; співробітники правоохоронних органів; стресові ситуації; прогностична компетенція; police; law enforcement officers; stressful situations; prognostic competence; полиция; сотрудники правоохранительных органов; стрессовые ситуации; прогностическая компетенция; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; поліцейський; полицейский; police officers; майбутні правоохоронці; будущие правоохранители; future law enforcement officers