Особливості правового регулювання релігійних відносин у Білорусі та Молдові - Пайда, Ю. Ю.; Paida, Yu. Yu.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6424-6419 (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер. : Юриспруденція. – 2017. - № 29, т. 1. – С. 39-42, 2017)
Виконано аналіз теоретичних положень та нормативно-правового регулювання щодо засад і принципів організації релігійних відносин у Білорусі та Молдові, визначено їх сутність, основні риси й значення, а також обґрунтовано пріоритетні напрями розвитку правового регулювання релігійних відносин в Україні. The analysis of the theoretical positions and normative-legal regulation concerning the basis and principles of organization religious relations in Belarus and Moldova is made; also it was determined its essence, main features and significance, as well as substantiated priority directions of improving legal regulation of religious relations in Ukraine. Выполнен анализ теоретических положений и нормативно-правового регулирования относительно основ и принципов организации религиозных отношений в Беларуси и Молдове, определена их сущность, основные черты и значение, а также обоснованы приоритетные направления развития правового регулирования религиозных отношений в Украине.
Features of legal regulation religious relations in Belarus and Moldova
Особенности правового регулирования религиозных отношений в Беларуси и Молдове
Пайда, Ю. Ю. Особливості правового регулювання релігійних відносин у Білорусі та Молдові / Пайда Ю. Ю. // Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер. : Юриспруденція. – 2017. - № 29, т. 1. – С. 39-42.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation; релігійні відносини; религиозные отношения; religious relations; свобода світогляду; свобода мировоззрения; freedom of worldview; віросповідання; вероисповедание; creed; Республіка Білорусь; Республика Беларусь; Belarus Republic; Республіка Молдова; Республика Молдова; Republic of Moldova; законодавство; законодательство; legislation