Сутність криміналістичного запобігання корупційним злочинам - Савчук, Т. І.; Savchuk, T. I. (Актуальні проблеми криміналістики та судової експертології: матеріали міжвідом. наук.-практ. конф. (м. Київ, 22 листоп. 2018 р.) / Національна академія внутрішніх справ. - Київ, 2018. - С. 328-331, 2018)
Розглянуто сутність криміналітсиного запобігання злочинам. Визначено шляхи запобігання корупційним злочинам.

The essence of criminological crime prevention is considered. The ways of prevention of corruption crimes are determined.

Рассмотрены сущность криминалистического предупреждения преступлений. Определены пути предотвращения коррупционных преступлений.
Савчук Т. І. Сутність криміналістичного запобігання корупційним злочинам / Т. І. Савчук // Актуальні проблеми криміналістики та судової експертології: матеріали міжвідом. наук.-практ. конф. (м. Київ, 22 листоп. 2018 р.) / Національна академія внутрішніх справ. - Київ, 2018. - С. 328-331.
Keywords: криміналістичне запобігання злочинам; корупційні злочини; корупція; криминалистическое предупреждения преступлений; forensic crime prevention; коррупционные преступления; corruption crimes; corruption; коррупция