Агропромисловий комплекс України як предмет адміністративно-правового регулювання - Дегтярьова, С. В.; Dehtiarova, S. V. (Прикарпатський юридичний вісник. – 2018. – Вип. 2 (23), т. 2. – С. 86-90, 2018)
У статті, на основі аналізу наукових поглядів вчених та норм чинного законодавства, надано характеристику агропромисловому комплексу України як предмету адміністративно-правового регулювання. Констатовано, що АПК посідає значне місце в народному господарстві та представляє собою сукупність галузей народного господарства, зайнятих виробництвом продукції сільського господарства, при цьому не обмежуючись сільськогосподарською продукції, включаючи інші товари споживання, її зберіганням, переробкою і доведенням до споживача.

In the article, based on the analysis of scientific views of scientists and norms of the current legislation, a description of the agro-industrial complex of Ukraine as a subject of administrative and legal regulation is given. It is stated that agroindustrial complex occupies a significant place in the national economy and represents a set of branches of the national economy engaged in the production of agricultural products, while not limited to agricultural products, including other goods of consumption, its storage, processing and bringing to the consumer.

В статье, на основе анализа научных взглядов ученых и норм действующего законодательства,охарактеризован агропромышленный комплекс Украины как предмет административно-правового регулирования. Констатировано, что АПК занимает значительное место в народном хозяйстве и представляет собой совокупность отраслей народного хозяйства, занятых производством продукции сельского хозяйства, при этом, не ограничиваясь сельскохозяйственной продукцией, включая другие товары потребления, хранения, переработкой и доведением до потребителя.
Agroindustrial complex of Ukraine as a subject of administrative and legal regulation
Агропромышленный комплекс Украины как предмет административно-правового регулирования
Дегтярьова, С. В. Агропромисловий комплекс України як предмет адміністративно-правового регулювання / С. В. Дегтярьова // Прикарпатський юридичний вісник. – 2018. – Вип. 2 (23), т. 2. – С. 86-90.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; агропромисловий комплекс; агропромышленный комплекс; agro-industrial complex; народне господарство; народное хозяйство; national economy; адміністративно-правове регулювання; административно-правовое регулирование; administrative and legal regulation