OSINT як засіб боротьби в російсько-українській війні - Рябцева, Д. О.; Riabtseva, D. O.; Гудзь, Т. І.; Gudz, T. I.; Тетяна Гудзь (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 31 трав. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 155-157, 2023)
Розкрито роль OSINT-спеціаліста в російсько-українській війні.

The role of an OSINT specialist in the Russian-Ukrainian war has been revealed.

Раскрыта роль OSINT-специалиста в русско-украинской войне.
Keywords: OSINT; Україна; війна; open source intelligence; розвідка