Основи та особливості льотної та технічної експлуатації повітряних суден та авіаційних двигунів - Курінний , Є. О.; Kurinnyi , Ye. O. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 18 трав. 2023 р.). – Кременчук - Харків : ХНУВС, 2023. – С. 219-220, 2023)
Наголошено, що льотна та технічна експлуатація повітряних суден та авіаційних двигунів є надзвичайно важливою справою, яка потребує високого рівня професійної підготовки та використання передових технологій. Дотримання вимог та стандартів, встановлених відповідними органами регулювання, допоможе забезпечити безпеку та ефективність повітряних перевезень.

It was emphasized that the flight and technical operation of aircraft and aircraft engines is an extremely important matter that requires a high level of professional training and the use of advanced technologies. Compliance with the requirements and standards set by the relevant regulatory bodies will help ensure the safety and efficiency of air transportation.

Отмечено, что летная и техническая эксплуатация воздушных судов и авиационных двигателей является чрезвычайно важным делом, требующим высокого уровня профессиональной подготовки и использования передовых технологий. Соблюдение требований и стандартов, установленных соответствующими регулирующими органами, поможет обеспечить безопасность и эффективность воздушных перевозок.
Keywords: повітряне судно; aircraft; воздушное судно; авіаційний двигун; aircraft engine; авиационный двигатель; льотна та технічна експлуатація; flight and technical operation; летная и техническая эксплуатация