Придатність та призначення житла - Аврамова, О. Є.; Avramova, O. Ye. (Часопис цивілістики. - 2014. - Вип. 17. - С. 154-157, 2014)
Встановлено визначення та характеристику придатності та призначення житла. Запропоновано рекомендації щодо подальших наукових розробок цих дефініцій у житловому праві.

The definition and characteristics of the suitability and purpose of housing have been established. Recommendations for further scientific development of these definitions in housing law are offered.

Установлены определение и характеристика пригодности и назначения жилья. Предложены рекомендации по дальнейшим научным разработкам этих дефиниций в жилищном праве.
Usefulness and purpose of habitation
Пригодность и назначение жилья
Keywords: житло; habitation; жилье; придатність житла; housing suitability; пригодность жилья; призначення житла; purpose of housing; назначение жилья