Класифікація суб’єктів управління службою суддів в Україні - Шпенов, Д. Ю.; Shpenov, D.Ju. (Європейські перспективи. - 2015. - № 1. - С. 42-47, 2015)
У статті аналізуються критерії класифікації суб’єктів управління службою суддів, визначаються їх повноваження. З’ясовуються підстави класифікації суб’єктів управління службою суддів. Характеризуються групи суб’єктів управління в цій сфері, у тому числі їх управлінська роль у здійсненні судового адміністрування.

The paper analyzes the criteria for classification and management of service of judges are determined by their authority. Investigates reasons classification and management of service of judges. Characterized by the group of economic governance in this area, including their management role in judicial administration.

В статье анализируются критерии классификации субъектов управления службой судей, определяются их полномочия. Выясняются основания классификации субъектов управления службой судей. Характеризуются группы субъектов управления в этой сфере, в том числе их управленческая роль в осуществлении судебного администрирования.
Шпенов, Д. Ю. Класифікація суб’єктів управління службою суддів в Україні / Д. Ю. Шпенов // Європейські перспективи. - 2015. - № 1. - С. 42-47.
Шпенов Д. Ю. "Класифікація суб'єктів управління службою суддів України."Європейські перспективи 1 (2015): 42-47.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; судді; судьи; judges; служба суддів; служба судей; суб’єкт управління