Проблеми правового регулювання відносин у сфері теплопостачання - Сергієнко, В.В.; Serhiienko, V.V. (Право і безпека. - 2012. - № 4 (46). - С. 299-302, 2012)
Розглянуто проблеми правового регулювання відносин у сфері теплопостачання. Проаналізовано законодавство з даного питання. Обгрунтовано необхідність внесення змін та доповнень до Закону України "Про теплопостачання".

The problems of legal regulation of relations in the sphere of heating are considered, legislation on given subject is analyzed and the necessity to make change and amendments to the Law of Ukraine «On the heating» is grounded.

Рассмотрены проблемы правового регулирования отношений в сфере теплоснабжения. Проанализировано законодательство по данному вопросу. Обоснована необходимость внесения изменений и дополнений в Закон Украины "О теплоснабжении".
The problems of legal regulation of relations in the sphere of heating
Проблемы правового регулирования отношений в сфере теплоснабжения
Keywords: правове регулювання; legal regulation; правовое регулирование; постачання теплової енергії; supply of thermal energy; снабжение тепловой энергии; теплопостачання; heat supply; теплоснабжение; законодавство; legislation; законодательство