Використання сучасних інформаційних технологій у правоохороній діяльності - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 6-8, 2021)
Зазначено, що впровадження цифрових технологій у правоохоронні органи дозволяє поліції ефективно виконувати свої прямі функції, а також підвищити довіру громадян і знизити ймовірність корупції.

It is noted that the implementation of digital technologies in law enforcement agencies allows the police to effectively perform their direct functions, as well as increase the trust of citizens and reduce the likelihood of corruption.

Отмечено, что внедрение цифровых технологий в правоохранительные органы позволяет полиции эффективно выполнять свои прямые функции, повысить доверие граждан и снизить вероятность коррупции.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; предиктивна поліцейська діяльність; predictive policing; предиктивная полицейская деятельность; правоохоронні органи; law enforcement agencies; правоохранительные органы; інформаційні технології; information technology; информационные технологии