Щодо предмета міжнародного адміністративного права (на прикладі операцій на користь миру) - Теличкін, О. О.; Telychkin, O. O. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 210 - 213, 2003)
В даній статті розглянуті питання забезпечення міжнародного миру і безпеки, одним із провідних суб’єктів яких традиційно є міжнародні організації скрізь призму управлінських відносин. З метою виконання своїх обов’язків стосовно підтримання або відновлення миру ці організації можуть створювати допоміжні органи – операції (місії) на користь миру. В данной статье рассмотрены вопросы обеспечения международного мира и безопасности, одним из ведущих субъектов которых традиционно являются международные организации сквозь призму управленческих отношений. С целью выполнения своих обязанностей по поддержанию или восстановлению мира эти организации могут создавать вспомогательные органы - операции (миссии) в пользу мира. This article examines the issues of international peace and security, one of the leading actors of which is traditionally international organizations everywhere through the prism of management relations. In order to fulfill their responsibilities for maintaining or restoring peace, these organizations may establish subsidiary bodies - operations (missions) for the benefit of peace.
Теличкін, О. О. Щодо предмета міжнародного адміністративного права (на прикладі операцій на користь миру) / О. О. Теличкін // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2003.- Вип. 22.- С. 210 - 213
Keywords: управлінська діяльність; управленческая деятельность; міжнародні відносини; международные отношения; міжнародне публічне право; международное публичное право; безпека; безопасность; операції на користь миру; операции в пользу мира; міжнародні організації; международные организации