Особливості оподаткування земельним податком силових структур (ЗСУ, МО України та МВС України) в умовах децентралізації влади - Шуміло, О. М.; Shumilo, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0506-4631; Журавльов, В. Ю.; Zhuravlov, V. Yu. (Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 152-155, 2022)
Розкриті особливості оподаткування земельним податком силових структур в умовах децентралізації влади в Україні.

Peculiarities of land taxation of law enforcement agencies in the conditions of decentralization of power in Ukraine are revealed.

Раскрыты особенности обложения земельным налогом силовых структур в условиях децентрализации власти в Украине.
Шуміло, О. М. Особливості оподаткування земельним податком силових структур (ЗСУ, МО України та МВС України) в умовах децентралізації влади / Олексій Михайлович Шуміло, Віталій Юрійович Журавльов // Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 152-155.
Keywords: Земельне право. Аграрне право. Land Law. Agrarian Law. Земельное право. Аграрное право; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financial Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Податкове право. Tax law. Налоговое право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; земельний податок; оподаткування; силові структури; земельный налог; налогообложение; силовые структуры; land tax; taxation; power structures