Використання методів і технологій штучного інтелекту в кримінальному аналізі - Струков, В. М.; Узлов, Д. Ю. (Застосування інформаційних технологій в діяльності НПУ: матеріали Наук.-практ. семінару, Харків, 21 грудня 2018 р. / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Х.: Права людини, 2018., 2018)
Основним завданням кримінального аналізу є пошук неочевидних рішень в умовах неповної інформації, що є основною ознакою інтелектуальності.
Узлов, Д. Ю. Використання методів і технологій штучного інтелекту в кримінальному аналізі / // Застосування інформаційних технологій в діяльності НПУ: матеріали Наук.-практ. семінару, Харків, 21 грудня 2018 р. / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Х.: Права людини, 2018.
Keywords: кримінальний аналіз; штучний інтелект; криминальный анализ; criminal analysis; інтелектуальний аналіз кримінальних даних; искусственный интеллект; интеллектуальный анализ криминальных данных; artificial intelligence; intellectual analysis of criminal data