Студенти-психологи: мотивації до навчання і життєві плани - Батюк, А. В.; Batiuk, A. V.; Саппа, М. М.; Sappa, M. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2242-1004 (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 21-24, 2019)
Наведено результати пілотажного соціологічного дослідження мотивацій до навчання і життєвих планів студентів-психологів ХНУВС.

The results of a pilot sociological study of motivations to study and life plans of psychology students of Kharkiv National University of Internal Affairs are given.

Представлены результаты пилотажного социологического исследования мотиваций к учёбе и жизненных планов студентов-психологов ХНУВД.
Батюк, А. В. Студенти-психологи: мотивації до навчання і життєві плани / Анна Вадимівна Батюк, Микола Миколайович Саппа // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 25 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 21-24.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; студенти; students; студенты; мотивація; motivation; мотивация; професійний вибір; professional choice; профессиональный выбор; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Україна. Ukraine. Украина; Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Харьковский национальный университет внутренних дел