Здійснення права неповнолітньої особи на свободу та особисту недоторканість - Синєгубов, О. В.; Syniehubov, O. V. (Наше право. - 2013. - № 9. - С. 134-139, 2013)
Досліджено зміст правомочностей особистого немайнового права дитини на свободу та права на особисту недоторканість, а також характерні особливості їх здійснення неповнолітньою особою. The content of the powers of the child's personal non-property right to liberty and the right to personal inviolability, as well as the characteristics of their exercise by a minor have been studied. Исследовано содержание правомочий личного неимущественного права ребенка на свободу и права на личную неприкосновенность, а также характерные особенности их осуществления несовершеннолетним лицом.
Синєгубов, О. В. Здійснення права неповнолітньої особи на свободу та особисту недоторканість / Синєгубов Олег Васильович // Наше право. - 2013. - № 9. - С. 134-139.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; особисті немайнові права; личные неимущественные права; personal intangible rights; діти; дети; children; свобода; freedom; особиста недоторканість; личная неприкосновенность; personal integrity