Типові способи у вчинення умисних тяжких тілесних ушкоджень, заподіяних у стані сильного душевного хвилювання - Строк, І. А.; Strok, I. A. (Юридична наука. - 2019. - № 8 (98). - С. 274-279, 2019)
На основі криміналістичного вчення про способи вчинення злочинів, їх типізацію та на основі дослідження матеріалів слідчої практики виокремлено типові способи вчинення умисних тяжких тілесних ушкоджень, заподіяних у стані сильного душевного хвилювання.

The article, based on the forensic doctrine of ways of committing crimes, their typification and on the basis of research materials of investigative practice, highlights typical ways of committing intentional grievous bodily harm caused in a state of strong emotional excitement.

На основе криминалистического учения о способах совершения преступлений, их типизации и на основе исследования материалов следственной практики выделены типовые способы совершения умышленных тяжких телесных повреждений, причиненных в состоянии сильного душевного волнения.
Typical methods of committing intentional severe bodily injury caused in a state of strong mental excitement
Строк, І. А. Типові способи у вчинення умисних тяжких тілесних ушкоджень, заподіяних у стані сильного душевного хвилювання / Строк І. А. // Юридична наука. - 2019. - № 8 (98). - С. 274-279.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; розслідування злочинів; crime investigation; расследование преступлений; типові способи вчинення злочину; typical ways of committing a crime; типичные способы совершения преступления; вчинення умисних тяжких тілесних ушкоджень, заподіяних у стані сильного душевного хвилювання; криміналістична характеристика; forensic characteristics; криминалистическая характеристика