Класифікація нормативно-правових актів, які регулюють діяльність Експертної служби МВС України - Горбонос, В. В.; Horbonos, V. V. (Juris Europensis Scientia. – 2020. – Вип. 3. – С. 73-78, 2020)
Систематизовано нормативно-правові акти, що регламентують діяльність Експертної служби МВС України, запропоновано їх класифікацію за юридичною силою, суб’єктом нормотворчості, рівнем регулювання, галузевою належністю, сферою дії та напрямом регулювання.

The normative legal acts regulating the activity of the Expert Service of the Ministry of Internal Affairs are systematized Ukraine, their classification by legal force, subject of rule-making, level of regulation, industry affiliation, scope and direction of regulation is proposed.

Систематизированы нормативно-правовые акты, регламентирующие деятельность Экспертной службы МВД Украина, предложена их классификация по юридической силе, субъектам нормотворчества, уровнем регулирования, отраслевой принадлежности, сферой действия и направлением регулирования.
Classification of normative acts regulating activities of the Expert Service of MIA of Ukraine
Горбонос, В. В. Класифікація нормативно-правових актів, які регулюють діяльність Експертної служби МВС України / В. В. Горбонос // Juris Europensis Scientia. – 2020. – Вип. 3. – С. 73-78. - DOI: https://doi.org/10.32837/chern.v0i3.102.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Експертна служба МВС України; Экспертная служба МВД Украины; Expert service of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; нормативно-правовой акт; нормативно-правовой акт; normative and legal act; класифікація; классификация; classification; норми права; нормы права; rules of law