Щодо законодавчих проблем запровадження ринку земель сільськогосподарського призначення в Україні - Бригадир, І. В.; Bryhadyr, I. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3181-3410; ResearcherID: J-7085-2016 (Форум права. – 2011. – № 1. – С. 136–141, 2011)
Виконано дослідження правових питань створення та використання механізмів ринку з продажу земель сільськогосподарського призначення, здійснене на підставі аналізу відповідних нормативно-правових актів, досвіду інших країн і поглядів науковців.

To research of the legal questions of creation and use of market mechanisms are investigational on the sale of earths of the agricultural setting, carried out on the basis of analysis of proper normatively legal acts, experience of other countries and looks of scientists.

Выполнено исследование правовых вопросов создания и использования механизмов рынка по продаже земель сельскохозяйственного назначения, осуществленное на основании анализа соответствующих нормативно правовых актов, опыта других стран и взглядов ученых.
Legislative Problems of Introduction of Market of Earths of the Agricultural setting are in Ukraine
Законодательные проблемы внедрения рынка земель сельскохозяйственного назначения в Украине
Бригадир, І. В. Щодо законодавчих проблем запровадження ринку земель сільськогосподарського призначення в Україні [Електронний ресурс] / І. В. Бригадир // Форум права. – 2011. – № 1. – С. 136–141. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/ejournals/ FP/2011-1/11bivpvu.pdf.
Бригадир І. В. "Щодо законодавчих проблем запровадження ринку земель сільськогосподарського призначення в Україні." Форум права 1 (2011): 136-141.
Keywords: Земельне право. Аграрне право. Land Law. Agrarian Law. Земельное право. Аграрное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; землі сільськогосподарського призначення; правове регулювання; ринок землі; земли сельскохозяйственного назначения; правовое регулирование; рынок земли; legal regulation; earths of the agricultural setting; market of earths