Проблеми формування системи оцінки ефективності діяльності Національної поліції на сучасному етапі - Святокум, І. О.; Sviatokum, I. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4374-5494; ResearcherID: I-7047-2016 (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 151-155, 2017)
Розглянуті проблеми, пов’язані із формуванням нової системи оцінки ефективності діяльності Національної поліції в контексті реформування цього правоохоронного органу. Наголошено на необхідності створення комплексної системи показників з метою забезпечення всебічного та ефективного оцінювання діяльності Національної поліції.

Conference proceedings deal with the problems related to the formation of a new system to assess efficiency of the National Police activities in the context of reform of this law enforcement agency. It is stressed upon the necessity to create a complex system of indicators in order to ensure comprehensive and effective assessment of National Police activities.

Рассмотрены проблемы, связанные с формированием новой системы оценки эффективности деятельности Национальной полиции в контексте реформирования данного правоохранительного органа. Подчеркнута необходимость создания комплексной системы показателей с целью обеспечения всестороннего и эффективного оценивания деятельности Национальной полиции.
Святокум, І. О. Проблеми формування системи оцінки ефективності діяльності Національної поліції на сучасному етапі / Ігор Олегович Святокум // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 151-155.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; оцінка роботи поліції; довіра до правоохоронних органів; реформування; оценка работы полиции; доверие населения; доверие к правоохранительным органам; довіра населення; реформирование; assessment; public trust; reform; trust to law enforcement agencies