Психологічні ресурси особистості працівників Національної поліції України в контексті ефективності професійної діяльності - Сашуріна, О. Ю.; Sashurina, O. Yu.; Olena Sashurina (Теоретичні і прикладні проблеми психології та соціальної роботи. – 2021. – № 3(56), т. 2. – С. 227-239, 2021)
Визначено особливості психологічних ресурсів працівників Національної поліції з різними рівнями ефективності професійної діяльності за сферами: ставлення до себе, орієнтації в часі, ставлення до професії, ставлення до сім’ї, сфера дозвілля, джерела проблем. Наголошено, що основними відмінностями в контексті психологічних ресурсів працівників Національної поліції України з різними рівнями ефективності професійної діяльності є ставлення до об’єктів і явищ сімейної і професійної сфер, самоставлення.

The peculiarities of the psychological resources of the National Police employees with different levels of efficiency of professional activity by spheres are determined: self-regard, orientation in time, relationship to the profession, relationship to the family, the sphere of leisure, sources of problems. It is emphasized that the main differences in the context of psychological resources of employees of the National Police of Ukraine with different levels of efficiency of professional activity are the attitude to objects and phenomena of the family and professional spheres, self-attitude.

Определены особенности психологических ресурсов работников Национальной полиции с разными уровнями эффективности профессиональной деятельности по сферам: отношение к себе, ориентации во времени, отношение к профессии, отношение к семье, досуг, источники проблем. Отмечено, что основными отличиями в контексте психологических ресурсов работников Национальной полиции Украины с разными уровнями эффективности профессиональной деятельности является отношение к объектам и явлениям семейной и профессиональной сфер, самоотношение.
Psychological resources of the personality of the National Police of Ukraine in the context of the efficiency of professional activity
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; працівник поліції; police officer; работник полиции; психологічні ресурси; psychological resources; психологические ресурсы; професійна діяльність; professional activity; профессиональная деятельность; багатовимірне шкалювання; multidimensional scaling; многомерное шкалирование