Щодо визначення змісту категорії «особиста недоторканність» - Гробова, В. П.; Grobova, V. Р.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1699-7824 (Форум права. – 2009. – № 2. – С. 97–101, 2009)
Стосовно розвитку ідеї особистої недоторканості в історії правової думки надане визначення змісту категорії «особиста недоторканість».

Concerning development of idea of inviolability of person in a history of legal idea definition of the maintenance of a category «inviolability of person» is submitted.

В отношении развития идеи личной неприкосновенности в истории правовой мысли представлено определение содержания категории «личная неприкосновенность».
About Definition of the Maintenance of a Category «Inviolability of Person»
Об определении содержания категории «личная неприкосновенность»
Гробова, В. П. Щодо визначення змісту категорії «особиста недоторканність» [Електронний ресурс] / В. П. Гробова // Форум права. – 2009. – № 2. – С. 97–101 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2009-2/09gvpkon.pdf.
Гробова В. П. "Щодо визначення змісту категорії "особиста недоторканність"." Форум права 2 (2009): 97-101.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; особиста недоторканність; права та свободи людини; личная неприкосновенность; права и свободы человека; human rights and freedoms; inviolability of person