Громадський контроль як засіб забезпечення законності у сфері державного управління - Комзюк, А. Т.; Komziuk, A. T.; Паньчук, О.; Panchuk, O.; Anatolii Komziuk (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 160-164, 2003)
З’ясовано сутність та форми контрольної діяльності громадськості в сфері державного управління. The essence and forms of public oversight activity in the sphere of public administration have been clarified. Выяснено сущность и формы контрольной деятельности общественности в сфере государственного управления.
Public control as a means of ensuring legitimacy in public administration
Общественный контроль как средство обеспечения законности в сфере государственного управления
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; громадський контроль; общественный контроль; public control; державне управління; государственное управление; governance; контролінг; контроллинг; controlling