Фінансова безпека: поняття і завдання - Бандурка, О. М.; Bandurka, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0240-5517 (Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 109-111, 2022)
У тезах доповіді розкрито поняття та окреслені основні завдання категорії фінансова безпека.

The abstracts of the report reveal the concepts and outline the main tasks of the category of financial security.

В тезисах доклада раскрыты понятия и определены основные задачи категории финансовой безопасности.
Бандурка, О. М. Фінансова безпека: поняття і завдання / Олександр Маркович Бандурка // Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 109-111.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financial Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; фінансова безпека; финансовая безопасность; financial security