Безробіття, його сутність та історія боротьби з цим явищем - Попов, С. В.; Popov, S. V. (Форум права. - 2008. - № 1. – С. 353- 357, 2008)
В історико-правовому розрізі виконано дослідження безробіття як соціально та економічно небезпечного явища.

In history-legal a section research of unemployment as socially and economically dangerous phenomenon is executed.

В историко-правовому разрезе выполнено исследование безработицы как социально и экономически опасного явления.
Unemployment, its essence and a history of struggle against this phenomenon
Безработица, ее сущность и история борьбы с этим явлением
Попов, С.В. Безробіття, його сутність та історія боротьби з цим явищем [Електронний ресурс] // Форум права. - 2008. - № 1. – С. 353-357. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2008-1/08pcvzcj.pdf.
Попов С. В. "Безробіття, його сутність та історія боротьби з цим явищем." Форум права 1 (2008): 353-357.
Keywords: Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Економіка. Економічний аналіз. Economy. Economic Analysis. Экономика. Экономический анализ; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; безробіття; безработица; unemployment; Історія. History. История