Парламентський контроль за дотриманням прав та свобод громадян в діяльності органів внутрішніх справ - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; ResearcherID: I-5612-2016; Костянтин Бугайчук (Право і безпека. - 2004. - № 4. - С. 53-57, 2004)
Аналізуються основні форми здіснення парламентського контролю за дотриманням прав та свобод громадян в діяльності органів внутрішніх справ, зокрема, щодо організації роботи із запитами та звереннями народних депутатів України в системі МВС України.

Main forms of implementing o f parliament control o f observing rights and freedoms o f citizens in organs o f in ternal affair’s activity are analyzed, in particular, concerning the organization of work with requirements and appeals o f Public Deputies o f Ukraine in system o f the Ministry o f Internal Affairs of Ukraine.

Анализируются основные формы осуществления парламентского контроля за соблюдением прав и свобод граждан в деятельности органов внутренних дел, в частности, в отношении организации работы с запросами и обращениями народных депутатов Украины в системе МВД Украины.
Парламентский контроль за соблюдением прав и свобод граждан в деятельности органов внутренних дел
Parliament control of observing rights and freedoms of citizens in organs of internal affair’s activity
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; парламентский контроль; parliament control; парламентський контроль; забезпечення прав і свобод людини; guaranteeing human rights and freedoms; обеспечение прав и свобод человека