Управління людськими ресурсами як напрямок в управлінському консультуванні - Бутиліна, О. В.; Butylina, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3943-4098 (Бочаровські читання : матеріали наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С.П. Бочарової (м. Харків, 18 березня 2016 р.), 2016)
У тезах розглянуто управління людськими ресурсами як напрямок роботи управлінських консультантів. Визначено особливості консультаційної роботи з персоналом. Акцент зроблено на освітньому ефекті консалтингових проектів. Запропоновано модель консультаційного проекту з управління людськими ресурсами в організації.

In theses human resource management as a direction of management consultants is considered. The features of consultancy work with the staff are determined. The emphasis is made on the educational effect of consulting projects. A model of the consulting project on management of human resources in the organization is offered.

В тезисах рассмотрено управление человеческими ресурсами как направление работы управленческих консультантов. Определены особенности консультационной работы с персоналом. Акцент делается на образовательном эффекте консалтинговых проектов. Предлагается модель консультационного проекта по управлению человеческими ресурсами в организации.
Бутиліна, О.В. Управління людськими ресурсами як напрямок в управлінському консультуванні / Олена Вікторівна Бутиліна // Бочаровські читання : матеріали наук.-практ. конф. [з міжнар. участю], присвяч. пам’яті проф. С.П. Бочарової (м. Харків, 18 березня 2016 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. ― Харків, 2016. – С. 244-246.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; людські ресурси; управління людськими ресурсами; управлінське консультування; human resources; management of human resources; management consulting; человеческие ресурсы; управление человеческими ресурсами; управленческое консультирование