Роль поліції у боротьбі з корупцією (зарубіжний досвід) - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків, 2018. - 136 с., 2018)
Збірка містить аналітичний огляд та узагальнення зарубіжного досвіду боротьби поліції з корупцією як у власних лавах, так і в суспільстві в цілому. Інформаційною основою проведених досліджень є автентичні джерела англійською, німецькою та французькою мовами. Матеріали конференції сприятимуть вдосконаленню та підвищенню ефективності антикорупційної діяльності вітчизняних правоохоронців.

The collection contains an analytical review and generalization of foreign experience of the police in the fight against corruption both in their own ranks and in society as a whole. The information base of the conducted research is authentic sources in English, German and French. The conference materials will help improve and enhance the effectiveness of anti-corruption activities of domestic law enforcement agencies.

Сборник содержит аналитический обзор и обобщение зарубежного опыта борьбы полиции с коррупцией как в собственных рядах, так и в обществе в целом. Информационную основу проведенных исследований составляют источники на английском, немецком и французском языках. Материалы конференции будут способствовать совершенствованию и повышению эффективности антикоррупционной деятельности отечественных правоохранителей.
Збірник тез доповідей учасників XIX Cтудентської науково-практичної конференції іноземними мовами
Роль поліції у боротьбі з корупцією (зарубіжний досвід) : зб. тез доп. учасників XIX студент. наук.-практ. конф. інозем. мовами (м. Харків, 20 квіт. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ. - Харків : ХНУВС, 2018. - 136 с.
Keywords: Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Кримінологія. Criminology. Криминология; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; правоохоронні органи; правоохранительные органы; law enforcement agencies; боротьба з корупцією; борьба с коррупцией; корупція; коррупция; corruption; combating corruption