Адміністративно-правовий статус Міністерства оборони України - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Науковий вісник Херсонського державного університету. Сер. : Юридичні науки. – 2015. – Вип. 4. Т. 2. – С. 159-162, 2015)
У науковій статті розкрито сутність та здійснено характеристику елементів адміністративно-правового статусу Міністерства оборони України.

In scientific article the essence and characteristic elements made of administrative and legal status of the Ministry of Defense of Ukraine.

В научной статье раскрыта сущность и осуществлена характеристика элементов административно-правового статуса Министерства обороны Украины.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Міністерство оборони України; Министерство обороны Украины; Ministry of Defense of Ukraine; адміністративно-правовий статус; адміністративно-правовий статус; administrative and legal status; Збройні Сили України; Сухопутні сили України; Повітряні Сили України; Військово-морські сили України; військові частини; з’єднання; Вооруженные Силы Украины; Сухопутные силы Украины; Воздушные Силы Украины; Военно-морские силы Украины; соединения; воинские части; Armed Forces of Ukraine; Land Forces of Ukraine; Air Forces of Ukraine; Navy of the Armed Forces of Ukraine; formations; military units