Відповідальність сторін за договором постачання теплової енергії - Топоркова, М. М.; Toporkova, M. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 317-324, 2011)
З урахуванням проведеного аналізу різних концепцій учених, положень нормативно-правових актів. Зроблено висновок, що, розглядаючи відповідальність за договором постачання побутовому споживачу теплової енергії, слід зважати на специфіку предмета договору і те, що однією зі сторін виступає споживач-громадянин. Taking into consideration different conceptions of scientists, positions of legal acts, there is a conclusion made that examining responsibility according to an agreement of providing with thermal energy of a domestic user, it is necessary to take into account the specific of agreement’s subject and that any user-citizen is one of the parties. С учётом проведённого анализа различных концепций ученых, положений нормативно-правовых актов сделан вывод о том, что рассматривая ответственность по договору снабжения тепловой энергией бытового потребителя, следует учитывать специфику предмета договора и то, что одной из сторон выступает потребитель-гражданин.
Responsibility of the parties under a heat supply agreement
Ответственность сторон по договору поставки тепловой энергии
Топоркова, М. М. Відповідальність сторін за договором постачання теплової енергії / М. М. Топоркова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 317-324.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; цивільно-правова відповідальність; гражданско-правовая ответственность; civil and legal liability; договор постачання теплової енергії; договор снабжения тепловой энергией; agreement of providing with thermal energy; споживач-громадянин; потребитель-гражданин; user-citizen