Держава як суб’єкт публічно-правового регулювання ринку цінних паперів в Україні - Савчук, В. С.; Savchuk, V. S. (Прикарпатський юридичний вісник. - 2016. - Вип. 6(15). - С. 127-131, 2016)
Стаття присвячена розгляду публічних відносин на ринку цінних паперів і визначенню напрямів фінансово-правового регулювання ринку цінних паперів. Досліджені повноваження держави як учасника ринку цінних паперів.

The article deals with the public relations of the securities market and defined areas of financial and legal regulation of the securities market. Researched authority as a member state of the securities market.

Статья посвящена рассмотрению публичных отношений на рынке ценных бумаг. Определены направления финансово-правового регулирования рынка ценных бумаг. Исследованы полномочия государства как участника рынка ценных бумаг.
The state as a subject of public law regulation of securities market in Ukraine
Государство как субъект публично-правового регулирования рынка ценных бумаг в Украине
Keywords: ринок цінних паперів; фінансово-правове регулювання; держава; повноваження; securities market; financial and legal regulation; state; powers; рынок ценных бумаг; финансово-правовое регулирование; государство; полномочия