Державна політика у сфері протидії кіберзлочинності як об’єкт адміністративно-правового регулювання - Діденко, А. С.; Didenko, A. S.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5048-4803 (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 154., 2019)
Автором зазначено, що у зв’язку зі швидким розвитком інформаційного суспільства зростає кіберзлочинність не лише в країні, а й у світі, наукова та практична база з даного питання потребує постійного оновлення та удосконалення задля дієвого механізму адміністративно-правового регулювання державної політики в сфері протидії кіберзлочинності.

The author noted that due to the rapid development of the information society, cybercrime is growing not only in the country, but also in the world, the scientific and practical base on this issue requires constant updating and improvement for an effective mechanism of administrative and legal regulation of state policy in the field of combating cybercrime.

Автором отмечено, что в связи с быстрым развитием информационного общества растет киберпреступность не только в стране, но и в мире, научная и практическая база по данному вопросу требует постоянного обновления и усовершенствования для действенного механизма административно-правового регулирования государственной политики в сфере противодействия киберпреступности.
Діденко, А. С. Державна політика у сфері протидії кіберзлочинності як об’єкт адміністративно-правового регулювання / А. С. Діденко // Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 154.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державна політика України; государственная политика Украины; state policy of Ukraine; кіберзлочинність; киберпреступность; cybercrime; протидія кіберзлочинності; противодействие киберпреступности; countering cybercrime; державна політика у сфері протидії кіберзлочинності; государственная политика в сфере противодействия киберпреступности; state policy in the field of combating cybercrime; попередження кібертероризму; предупреждение кибертерроризма; cyber terrorism warning; міжнародна співпраця; международное сотрудничество; international cooperation